Gekko updates februari

We krijgen dagelijks waardevolle feedback van klanten over Gekko. En daar zijn we heel blij mee. Dit helpt ons enorm bij het verbeteren van het Gekko platform. De afgelopen weken hebben we weer een aantal nieuwe features gelanceerd op basis van jullie feedback. Laat je updaten over al onze nieuwe features in onze blog!

 

Nieuwe rapportages

Alle rapportages vindt je nu op een aparte pagina. Deze pagina kun je vinden in je online account onder de tab dashboard. Hier kun je op ‘rapport’ klikken en wordt je doorverwezen naar het overzicht met alle rapportages.

Verder hebben we ook een nieuwe rapportage toegevoegd: overzicht per klant. In deze rapportage kun je zien hoeveel omzet, uren, kosten en ritten je hebt gemaakt per klant.

Let wel, deze nieuwe rapportage is een Premium rapportage. Maar je kunt ook als gratis Basic gebruiker een idee krijgen of dit wat voor je is.

 

Standaard e-mail voor bij je factuur

Je kunt vanaf nu in je instellingen een standaard mailbericht instellen voor bij je facturen. Dit bericht verschijnt als begeleidend schrijven bij je factuur. Zo hoef je niet iedere keer dezelfde e-mail tekst te herhalen op het moment dat je de factuur verstuurt. Vooral erg handig als je veel facturen verstuurt.

 

Blader door je kosten, ritten of facturen

Veel gebruikers gaven aan dat ze heel graag sneller door de details van facturen of onkosten wilden heen kunnen bladeren. Bijvoorbeeld om te kijken of er nog iets miste. Voorheen moest je iedere keer een bon selecteren uit het overzicht, de details bekijken, weer terug klikken naar het overzicht en weer een nieuwe bon selecteren. Nu kun je vanuit de details direct doorklikken naar de volgende bon of factuur in je overzicht. Je hoeft niet meer steeds terug naar het overzicht om een andere bon te zoeken. Zo kun je veel gemakkelijker en sneller door je administratie heen bladeren.

 

Update in de filters

Gerelateerd aan het bovenstaande punt gaven veel gebruikers aan dat het ontzettend onhandig was dat de filters op Gekko steeds terug werden gezet op de standaard instellingen. Als je bijvoorbeeld op zoek was naar alle onkosten met de omschrijving: “overleg klant” dan kon je dat filteren in je onkosten. Je kreeg dan een lijstje van bonnen die voldeden aan jouw zoektermen. Maar als je dan van de pagina weg klikte (bijvoorbeeld om één van de bonnen in te zien) waren al je filters weer verdwenen en stond het standaard Gekko filter weer aan. Dit hebben we nu opgelost door de filters jouw invoer te laten herinneren.  

 

Uren app voor op je mobiel

Vorig kwartaal hebben we de nieuwe Gekko uren app gelanceerd waarmee je nu ook uren kunt toevoegen aan je tijdlijn. We hebben naar aanleiding van feedback van onze klanten nog wat extra aanpassingen gedaan. Je kunt nu op drie manieren uren toevoegen: via je tijdlijn of door op de plusknop te klikken. Met de plusknop kun je kiezen om je uren handmatig in te voeren of met de timer je uren te registreren.

 

Tip, gebruik de Gekko Urenregistratie App om heel eenvoudig je uren bij te houden. Alleen of samen, wat jij wilt.

 

Nieuwe ontwikkelingen

Op dit moment zijn we bezig met het leggen van een real-time bankkoppeling. De koppeling wordt op dit moment al getest en dat is een goed teken. Echter, deze ontwikkeling duurt zeker nog wel minimaal een maand. Dus verwacht niet te veel voor April 2018.

Daarnaast zijn we bezig met een grote update in de infrastructuur van onze mobiele apps. Daar zul je als gebruiker niet al te veel van zien, maar het voordeel is dat de apps stabieler worden, en dat wij naar de toekomst toe sneller nieuwe features kunnen toevoegen. Dus we verwachten later dit jaar veel nieuwe mobiele updates te kunnen introduceren.

 

Browser issues

Gekko werkt in iedere browser, maar we hebben wel een standaard waar wij voor ontwikkelen. En dat is Google Chrome. Met deze browser zul je het minste problemen ervaren. Voor de meeste optimale ervaring, gebruik je daarom Google Chrome. Je kunt Google Chrome hier downloaden.

 

Heb je feedback voor ons? Laat je horen!

Gekko wordt ontwikkeld op basis van de feedback die we van gebruikers krijgen. Dus we stellen het altijd op prijs als je ons laat weten wat je vindt.

 

cc