Factuur Financieren met een Gekko gebruiker

Hoe Factuur Financiering ondernemers flexibiliteit en rust biedt (Use-case Gekko) 

 

Het kan voor ondernemers een uitdaging zijn als opdrachtgevers niet op tijd betalen of lange betaaltermijnen aanhouden. Met Factuur Financiering zorgen Gekko en Rabobank ervoor dat ondernemingen de touwtjes in eigen handen hebben en niet meer afhankelijk zijn van de lange betaaltermijnen die hun debiteuren hanteren. In dit artikel laten we een ondernemer aan het woord die al 8 jaar ervaring heeft met Gekko en recentelijk is begonnen met het gebruik van Factuur Financiering. 

 

Dit interview is tot stand gekomen in samen werking met de Rabobank en Gekko gebruiker van het eerste uur Cinnamon. 

 

“Gekko biedt alles in één” 

Cinnamon is oprichter van NN4 Consultancy en adviseur in het werkveld Leer-en kwalificatieplicht, RMC, onderwijs en jeugd. “Ik was opzoek naar een boekhoudprogramma dat eenvoudig werkte en gebruiksvriendelijk was. Ik wilde graag een systeem waarin ik onder andere bonnen kon declareren, gemaakte kilometers kon bijhouden en facturen kon maken. Gekko bood met hun systeem de perfecte oplossing voor mij. Ik vind het heel fijn dat Gekko met ideeën komt en dat je blogs kunt lezen over hoe je bepaalde zaken het best kunt aanpakken.” 

 

Lange betaaltermijn  

De standaard betaaltermijn die wordt gehanteerd is 30 dagen. In de praktijk hebben ondernemers helaas toch te kampen met opdrachtgevers die later betalen om uiteenlopende redenen. Om deze reden kan het fijn zijn om uitstaande facturen voor te laten financieren. “Heel prettig dat je facturen kunt laten voorfinancieren. Zeker als zelfstandig ondernemer, want niet alle opdrachtgevers betalen op tijd. Dan merk je dat het niet altijd heel vloeiend loopt en dan is het heel fijn dat je even kan zeggen dat je een aantal facturen laat voorfinancieren.” 

 

Factuur Financiering van Rabobank via Gekko 

Cinnamon is zeer enthousiast over de samenwerking tussen Rabobank en Gekko. “Ik was een factuur aan het maken en kreeg toen een pop-up waarin werd gevraagd of ik de factuur wilde laten voorfinancieren. Dit was heel fijn, want ik hoefde niet veel te doen. Ik vulde mijn gegevens in, uploadde de factuur en de volgende dag stond het geld op mijn rekening. Super dat alles zo soepel ging. Je kan wel gewoon door met waarvoor je wordt ingehuurd en je hoeft je dus niet druk te maken over of de betaling van je opdrachtgever op tijd komt. Factuur financiering zorgt voor minder zorgen en biedt wat meer flexibiliteit en rust.”

 

Wil jij ook meer financiële flexibiliteit? 

Gekko en Rabobank werken samen en maken het mogelijk om binnen enkele minuten een Factuur Financiering aan te vragen. Je vraagt deze binnen 5 minuten aan en ontvangt binnen 24 uur het geld op jouw rekening. “Flexibiliteit is zeer belangrijk en zeker als zelfstandig ondernemer. Het is ideaal als een opdrachtgever het even niet redt, want de andere zaken gaan gewoon door. Zo kan je alsnog je ding blijven doen en dat is zeer prettig. Ik hoop dat veel ondernemers er gebruik van gaan maken.” Zegt Cinnamon. 

 

Wil jij meer weten over Factuur Financieren van Gekko en de Rabobank? Kijk dan hierOf ga naar je facturen in Gekko en laat deze direct financieren met Factuur Financieren. 

 

Company interviews