Factureren per klant

In het verlengde van de nieuwe uren app, is het nu ook mogelijk om je facturen per klant te sturen en meerdere projecten toe te voegen aan één factuur. Wat een week geleden al duidelijk werd met de lancering van de nieuwe uren app, is nu daadwerkelijk mogelijk. Op veler verzoek kun je nu niet slechts één factuur per project sturen maar hebben we nu de mogelijkheid in gebouwd om uren op meerdere projecten samen te vatten op één factuur naar één klant. Je hoeft dus nu niet meer één project te kiezen voor je facturen maar kunt deze gewoon samenvatten op één overzichtelijke factuur naar je klant.

Hiermee sluit de factuur module van Gekko een stuk beter aan op de nieuwe uren app die een week geleden is gelanceerd. Hierin werd namelijk al duidelijk dat je nu veel sneller en gemakkelijk kan wisselen tussen projecten en dus ook meer uren registraties krijgt.

 

Tip, download de Gekko Facturatie app om heel eenvoudig facturen te sturen, mét producten er op. Wel zo makkelijk en met je mobiel kan je altijd en overal een factuur versturen.

 

Gekko tips