Even met Lego spelen?

Bij het ontwerpen van het Gekko platform hadden wij een uitgangspunt. We willen de verplichte administratie voor kleine ondernemers zo leuk mogelijk maken. Dit betekent dat alle functionaliteiten gebruiksvriendelijk moeten zijn. Btw verleggen naar je klant? Een klik. Een bonnetje boeken? Kan meteen.

Sommige acties zijn complexer en  kunnen als zodanig soms verwarrend overkomen. Daarvoor – en voor alle overige vragen! –  is er customer support.

 

Bepaal zelf wat je nodig hebt

Eigenlijk kun je Gekko vergelijken met Lego blokjes. Het gehele systeem bestaat uit een online account op getgekko.com en drie apps. Elk element heeft een eigen functie:

- de online omgeving is het belangrijkst, hier in kan de gehele adminstratie bijgehouden worden

- uren loggen kan middels Gekko Uren

- Gekko Bonnen is er om bonnetjes te digitaliseren

- en, last but not least, met Gekko Ritten houdt je je zakelijke kilometers bij (vanaf medio september)

Opzettelijk hebben we voor elke handeling een afzonderlijke app ontworpen. Zo kunnen we het geheel overzichtelijk houden en krijgen onze gebruikers geen onnodige functionaliteiten te zien. Werk je nooit op locatie? Dan download je de Ritten-app niet, zo simpel is het!

Het online account is trouwens een uitzondering op deze regel (of een soort van master-Lego-blokje). Hier vind je de gehele administatie in een handig overzicht.

 

Speel alleen of met anderen

Heb je werknemers in dienst? Of laat je een accountant jouw aangiftes verzorgen? Dan is het wellicht handig om meerdere mensen toegang tot je online administratie op Gekko te geven. Dit kan volledige toegang zijn of slechts toegang tot bepaalde gedeeltes van je administratie. Zo kun je er voor kiezen om een medewerker bijvoorbeeld alleen zijn bonnen en uren te laten toevoegen, en je accountant geef je toegang tot je BTW informatie. Deze functionaliteit is overigens alleen beschikbaar voor Premium gebruikers.

 

Geen zin meer in Lego? Download dan de Gekko Facturatie app om heel eenvoudig serieuze facturen te sturen, mét producten er op. Wel zo makkelijk en met je mobiel kan je altijd en overal een factuur versturen.

 

Gekko tips