Hoe zet je een zakelijk e-mail op

Gekko heeft vorige week een nieuwe functie aangekondigd: zakelijke e-mail vanaf je eigen domein. Hiermee kun je een generiek hotmail of gmail adres aanpassen naar je eigen gekozen e-mail. Dus in plaats van reisbureaudevries@gmail.com kun je nu een mail adres als boekingen@reisbureaudevries.nl binnen één minuut aanmaken. Maar waarom moet je dit doen en wat voor namen kun je kun hiervoor het beste gebruiken?

Read more
Hoe zet je een zakelijk e-mail op

Posts for tag: Starters

Recent articles

Gekko Hero Programma

Deze week heeft Gekko het Gekko Hero programma gelanceerd. Hiermee kunnen Gekko gebruikers “Hero” worden en een Hero kortingscode krijgen. Met die code kunnen ze nieuwe gebruikers uitnodigen op Gekko en ze een zeer hoge korting geven op Gekko Premium. Fijn dus voor nieuwe gebruikers, maar ook fijn voor de Hero zelf. Want die verdient ook geld aan het uitnodigen van nieuwe gebruikers. Win-win dus.

Read more

Hoe zet je je eigen webshop op?

Wil je zelf een webshop opzetten maar weet je niet hoe? Smit Club heeft een tutorial gemaakt hoe jij dit zelf kan doen, zonder technische kennis. Inclusief opzetten van URL, inrichten van webshop, opzetten van betalingen en integreren van je administratie in Gekko.

Read more

10 vragen over de nieuwe kleine ondernemersregeling

Vanaf 1 januari 2020 verandert de kleine ondernemersregeling (KOR). Veel ondernemers hebben hier vragen over want er gaat best wat veranderen. Bovendien, als je in aanmerking komt voor de KOR, moet je vanaf 2020 vooraf kiezen of je gebruik gaat maken van de regeling. Want je bent niet noodzakelijkerwijs beter af als je de KOR gebruikt. In dit blog beantwoorden we de belangrijkste vragen.

Read more

Is mijn startup idee uniek?

Fantaseer je wel eens over een startup met een uniek idee waarmee je de wereld kunt veroveren? Vaak stopt het bij het idee, omdat je denkt dat het vast niet zo uniek is als je denkt. Tegelijkertijd zijn er genoeg startups die falen. Toch hadden die startups vaak goede ideeën. Deze week de vraag: wanneer is je startup idee levensvatbaar?

Read more