Welke verzekeringen heb je echt nodig?

Misschien zijn verzekeringen niet je favoriete onderwerp. Heb jij je verzekeringen al geregeld? En weet je überhaupt welke dekkingen je hebt, wat je daarvoor betaalt en welke verzekeringen je niet hebt? Het is belangrijk om daar regelmatig goed naar te kijken. Natuurlijk als je gaat starten, maar ook wanneer je al een tijdje bezig bent met ondernemen moet je jouw verzekeringen tegen het licht houden.

Read more
Welke verzekeringen heb je echt nodig?

Posts for tag: Insurance

Recent articles

Hoeveel financiële buffer moet je hebben als ondernemer

Het is nu corona tijd en veel ondernemers merken dat ze een dergelijke crisis financieel eigenlijk niet aankunnen. Ze hebben gewoonweg niet genoeg buffer opgebouwd en nu hun inkomsten dankzij Corona zijn gevallen, zitten ze met een probleem. Maar hoe weet je überhaupt of je genoeg buffer hebt opgebouwd? In dit blog geven we antwoord op hoeveel buffer je nodig hebt, en hoe je dit het beste kan opbouwen.

Read more

Zzp'ers tegen aov-verplichting

Veel zzp'ers snappen er niets van. In het nieuwe principeakkoord over pensioenen staat dat zelfstandigen zich straks verplicht moeten verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid (aov). Op social media is al een heftige discussie losgebarsten.

Read more