Gekko Reviews en Ratings

Als je een boekhoudpakket kiest, dan zijn er verschillende dingen waarop je let. Een belangrijke factor daarbij is wat anderen vinden van het programma wat je kiest. Je gaat dus kijken naar ratings en reviews. Gekko is er trots op dat we ruim meer dan 1.000 ratings hebben die ons een gemiddelde score van tegen de 4,5 sterren geven. Maar wat betekent dat nu eigenlijk en is dat goed of niet? In dit blog leggen we uit hoe je een internet review en sterren ratings moet interpreteren en wat dit precies zegt over een product.

Read more
Gekko Reviews en Ratings

Posts for tag: Marketing

Recent articles

Podcasten, nieuwe manier om klanten binnen te halen

De populariteit van podcasts nemen alsmaar toe, ook in de zakelijke wereld. Niet zo gek, want het is de ideale manier om eenvoudig te bouwen aan je branding. Of het nou gaat om de branding van een organisatie of voor jou als persoon zelf; podcasten werkt. Benieuwd hoe jij deze krachtige tool als zelfstandig ondernemer in kunt zetten? In dit artikel lees je alles over hoe jij je branding kunt versterken met een podcast.

Read more

Waarom Gekko het administratie programma voor zzp’ers is

De grootste frustratie van iedere ondernemer: hoe regel ik mijn administratie en belastingen goed? Zeker voor zzp’ers is dit lastig. Goede administratieve oplossingen zijn voor veel zzp’ers namelijk óf onbegrijpelijk, óf onbetaalbaar. Speciaal voor die kleine ondernemers is daarom Gekko ontwikkeld. Begrijpelijke en goedkope software voor de administratie. En dat wij dé keuze zijn voor zzp’ers blijkt wel uit het feit dat ruim 100.000 kleine ondernemers zich al hebben aangesloten. Het geheim van ons succes? Een duidelijke keuze voor kleine ondernemers en zzp’ers en daarmee grotere bedrijven uitsluiten.

Read more