Persbericht: Met Gekko zijn stapels bonnen en administratie niet meer nodig

Gekko is een online platform dat freelancers helpt met het oplossen van de administratieve papierwinkel die bij het freelancen vaak komt kijken. Door middel van een gebruiksvriendelijke gratis tool zijn grote stapels bonnen en ingewikkelde administratie niet meer nodig en kan de freelancer zelf eenvoudig zorgen voor een overzichtelijke administratie van uren en bonnen. Gekko zorgt ervoor dat men bonnen en facturen in een paar simpele handelingen worden gedigitaliseerd, gewerkte uren worden bijgehouden en facturen worden verstuurd. Daarnaast biedt Gekko sinds deze week ook een premium account aan voor extra gemak bij het ondernemen, zoals een automatische VAT-calculatie voor de belasting aan het einde van elk kwartaal.

Gekko is een online platform met twee verschillende apps voor smart phones: 'Gekko Uren' en 'Gekko Bonnen'. De basisaccount van Gekko is gratis te gebruiken door een account aan te maken op www.getgekko.com en zorgt voor een kosteloze verwerking van de administratie. Freelancers kunnen via Gekko op een eenvoudige manier de gehele digitale administratie compleet hebben volgens de richtlijnen van de belastingdienst.
 

Gekko Uren

Via de Gekko Uren app kunnen gewerkte uren (per klant of project) elk moment van de dag in een paar kleine handelingen bijgehouden worden door middel van een stopwatch of door ze simpelweg zelf in te voeren aan het einde van de dag (of week).
 

Gekko Bonnen

De Gekko Bonnen app zorgt er voor dat je met een paar simpele handelingen jouw bonnen en facturen kunt digitaliseren. Wanneer een freelancer een bon of factuur ontvangt, kunnen zij er meteen een foto van maken en het bedrag en Btw-tarief invullen. Na het invullen van een omschrijving en eventuele notitie is de digitalisering al klaar en kan de bon of factuur weggegooid worden. Ingescande bonnetjes en facturen worden gekoppeld aan de online service van Gekko. De bonnetjes worden via een beveiligde verbinding opgeslagen op Europese servers. Daarnaast kan men bedragen via het Gekko Platform ook omzetten naar facturen en die daarna versturen.



Premium Account voor extra gemak

Maar het is ook mogelijk om voor een klein bedrag per maand een premiumaccount te nemen en gebruik te maken van aanvullende diensten die aansluiten op jouw administratie. Het premium account probeert het de ondernemer nog gemakkelijker te maken door aan het einde van elk belastingkwartaal ook een automatische VAT calculatie te maken. Daarnaast kunnen zij kostentypes nog persoonlijker specificeren, krijgen zij premium klantensupport en krijgen meerdere gebruikers toegang tot één Gekko Account.

Link: Persbericht op ANP

 

Announcements